CPU & Memory

First posted on 25/12/2011

Sedang aku mengemas HDD aku, terjumpa benda ni. CPU dan memory, waktu aku belajar subjek computer organization dulu. Aku ada buat mindmap ni. Tak tahu lah aku faham lagi ke tidak sekarang. Tapi benda ni dulu sangat membantu aku. Oh, bila lah aku nak buat OC baru ni. Aku dah makin malas. Fuck it.

I'll just leave this here.

image1

Right click, open image

Oh dan lagi satu, nota CSC 159 dulu dulu. Oh nostalgia'd. Sekarang, malas nak buat fuck my life.

Protip: Use Pocketmod to print this document.

http://www.scribd.com/doc/76458829/Computer-terms

Show Comments

Get the latest posts delivered right to your inbox.