Space Exploration Helps Improving Life on Earth

First posted on 13/12/2011

Aku dah delete post yang dulu sebab aku ada masalah dengan Scribd account dimana aku tak dapat nak upload slide pptx ni. So, aku ambil jalan alternatif untuk upload slide dalam mediafire je. Lagi senang, pantas dan tuntas. Aku dah pun revert balik design slide ni ke basic design so that file size asal dikurangkan dari 4mb ke 2mb. lol

Dalam slide ni ada note tercatat di bawah. So, bila bukak Powerpoint boleh tengok nota yang aku copy paste dari internets.

http://www.mediafire.com/download.php?wv1a6k4ncs7v2nb

Also, lepas aku pergi Planetarium hari tu, aku ternampak exhibition ni sebijik macam presentation aku. Ada spin-offs, benefit of space exploration and shits. lol ok.

http://www.scribd.com/doc/78271563/Slides

Show Comments

Get the latest posts delivered right to your inbox.